Lichaamsbeweging & work-outs

 

Beweeg voldoende in de buitenlucht

 

Lichaamsbeweging & work-outs zijn van belang voor de hormoonhuishouding. Maar liefst 8 miljoen Nederlanders bewegen te weinig, waardoor klachten op de loer liggen. Sport, beweging en buitenlucht zorgen voor de aanmaak van gelukshormonen waardoor we ons lekkerder voelen en gelukkig zijn. Hoewel het soms anders voelt, is het dus eigenlijk best simpel om gezond en energiek te worden. Bij beweging in de buitenlucht, krijg je bovendien een dosis vitamine D binnen. Wist je dat vitamine D ook een hormoon is en helpt om de nachtrust te verbeteren?

 

Meet jezelf een kort, effectief en intensief trainingsschema aan

 

Een hormoonfactor work-out bestaat voornamelijk uit krachttraining, omdat je daarmee zo optimaal mogelijk je hormonen stimuleert.  Bovendien duurt deze work-out niet langer dan 60 minuten om te voorkomen dat je naast vet ook spieren verbrandt. Wissel de krachttraining af met korte, intensieve circuittrainingen of varieer met interval runs voor een goede conditie. Zo is de hormoon boost het grootst!

 

Train dus niet veel, maar anders

 

Lange en zware trainingen zijn slecht voor je hormonen en je figuur. De hormoonfactor work-outs zijn daarom kort maar krachtig. Met als doel: spiermassa verhogen en vet verbranden. Het resultaat? Gezonder en energieker. Om je hormoonhuishouding te blijven prikkelen, is het optimaal 2 a 3 x per week te trainen. Zo voorkom je overbelasting, maar is er voldoende hersteltijd tussen de trainingen.

 

 

Direct contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Snel in Balans of heb je een vraag over een specifieke klacht of behandeling? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

Gesloten

Gesloten

 

Te volgen op:

f

i

n

Contact

Klaartje Snel

Trainer Hormoonfactor

Noorderenk 32

7437 VR Bathmen

      0570-865 874

      06-40 46 37 39

      info@snel-inbalans.nl

 

KvK: 64377741

Btw: NL 136907209B01

T

M

E