Stressmanagement & ontspanning

 

Kijk in de spiegel en ontdek

 

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De juiste hormoonbalans wordt voor 40% bepaald door goede en gezonde voeding en voor 20% door lichaamsbeweging en work-outs. Een simpel rekensommetje leert dat stressmanagement en ontspanning ook 40% van het resultaat bepalen. Met alleen het aanpassen van je voeding kom je er dus niet. Durf jij eerlijk in de spiegel te kijken? Stel jezelf dan de volgende vragen: Wie ben ik? Wat doe ik? Wat wil ik? Ontdek je ware ik en geef gehoor aan jouw behoeftes.

 

Wat kost jou energie? Wat maakt jou blij?

 

Een typische stresskip heeft dunne armen, benen en billen, maar een dikke buik. Hoe zit het met jouw stresslevel? Wat kost jou energie, en waarom? Wat zit je dwars? Waar zit je angst of pijn? Situaties zijn vaak niet te veranderen, maar de manier hoe jij ermee om gaat wel. Natuurlijk ook belangrijk: wat maakt jou echt blij? In de praktijk merk ik vaak dat klanten dit helemaal niet weten, geen tijd voor zichzelf vrij maken of juist teveel hobby's hebben. Met als gevolg veel onrust en een overvolle agenda.

 

Maak keuzes, geniet meer en ontspan

 

Druk, druk, druk. Iedereen is dus druk. Dit hoort toch ook zo? Of kies jij ervoor om hier niet (meer) aan mee te doen en wil je meer genieten, ontspannen en soms ook even 'uit staan'? Ik merk dat klanten het lastig vinden om hier volmondig ja op te zeggen, vanwege belemmerde gedachten en overtuigingen. Deze beperken je keuzes en houden verandering tegen. Niets heeft een betekenis, behalve de betekenis die je er zelf aan geeft. Samen met jou doorbreek ik graag blokkades die een beter leven in de weg staan!

 

–----------------------------------------------------------------------------------------

 

Zoek je een coach die bij jou past, waar je een goed gevoel bij hebt en vertrouwen in hebt om mee samen te werken? Klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 

Direct contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Snel in Balans of heb je een vraag over een specifieke klacht of behandeling? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

Gesloten

Gesloten

 

Te volgen op:

f

i

n

Contact

Klaartje Snel

Trainer Hormoonfactor

Noorderenk 32

7437 VR Bathmen

      0570-865 874

      06-40 46 37 39

      info@snel-inbalans.nl

 

KvK: 64377741

Btw: NL 136907209B01

T

M

E