289,-

495,-

79,-

 

 

 

Hormonen in balans

 

Zijn je hormonen uit balans en wil je hier op een natuurlijke manier aan werken? Dat kan. Als trainer hormoonfactor adviseer ik je graag. Omdat iedereen anders is, stem ik graag met je af waar jouw persoonlijke behoefte ligt, passend bij jouw situatie. Ik werk dus niet met een standaard advies, maar adviseer op maat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je liever geen vaste prijs betalen? In overleg met je pas ik dan een uurtarief toe.

Direct contact

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Snel in Balans of heb je een vraag over een specifieke klacht of behandeling? Neem dan gerust contact op!

Hormonale screening

Hormonaal advies

Hormonaal advies & begeleiding

Prijs

79,-

289,-

495-

Hormonale anamnese

Mailcontact n.a.v. gesprek

Uitgebreid screeningsgesprek

 

Kort persoonlijk advies per email

 

 

Opstellen uitgebreid schriftelijk advies

 

Adviesgesprek

 

Advies & begeleidings-gesprekken gedurende half jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hormonale screening

Een hormonale screening is een uitgebreid screeningsgesprek waarin ik met jou stil sta bij je leefstijl. Hoe fit ben je? Gebruik je medicatie? Slaap je goed? Wat eet je? Dat zijn zoal vragen die ik je stel. Bovendien neem ik een hormonale anamnese af, waaruit al snel blijkt waar de schoen wringt. Afrondend stel ik een kort persoonlijk advies op, waarna je zelf aan de slag gaat met dit advies. Een hormonale screening kan voldoende zijn, als jij zelf over hormonale basiskennis beschikt en bewust en gemotiveerd bent om je leefstijl te veranderen.

Zijn hormonen zo goed als nieuw voor je en heb je behoefte aan meer achtergrondinformatie? Dan is een hormonaal advies een aanrader. Na het screeningsgesprek, stel ik een uitgebreid schriftelijk advies op, dat we bespreken in een adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we jouw hormonale status en adviseer ik je over jouw klachten. Afrondend maak je met jezelf afspraken over goede & gezonde voeding, lichaamsbeweging & work-outs en stressmanagement & ontspanning. Vervolgens ga je zelf aan de slag met jouw nieuwe lifestyle. Eventueel vindt er nog mailcontact plaats.

 

Hormonaal advies

Hormonaal advies & begeleiding

Voel jij je al tijden niet fit of lukt het je maar niet om je leefstijl definitief te veranderen? Dan kun je wel een duwtje in de rug gebruiken. Speciaal voor jou bied ik een hormonaal advies inclusief een half jaar begeleiding aan. In overleg mail of bel ik je bijvoorbeeld wekelijks of we maken maandelijks een afspraak voor een gesprek. Zo help ik je om stapsgewijs veranderingen aan te brengen in jouw leefstijl, wat verantwoord is en vooral ook bij jou past. Uitgangspunt is dat je jezelf er goed bij voelt. Verander je mindset en de hormoonfactor-aanpak zorgt voor een definitieve aanpassing van leefstijl en klachtvermindering. Kortom, jouw hormonen in balans!

Prijzenpakket Hormonen in Balans

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

Gesloten

Gesloten

 

Te volgen op:

f

i

n

Contact

Klaartje Snel

Trainer Hormoonfactor

Noorderenk 32

7437 VR Bathmen

      0570-865 874

      06-40 46 37 39

      info@snel-inbalans.nl

 

KvK: 64377741

Btw: NL 136907209B01

T

M

E