Algemene voorwaarden Snel in Balans

 

Om  consulten en andere werkzaamheden bij Snel in Balans zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn er Algemene Voorwaarden van toepassing. In de link hieronder zijn de uitgebreide Algemene Voorwaarden opgenomen. Als u een afspraak maakt, ga ik ervan uit dat u kennis heeft genomen van deze voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

 

Afspraak annuleren

 

Indien u verhinderd bent en u kunt uw afspraak niet nakomen, dan graag minimaal 24 uur van te voren de afspraak afzeggen per mail of per telefoon. De kosten van het consult zullen dan niet in rekening worden gebracht

 

Indien u uw afspraak niet tijdig afzegt, zal Snel in Balans het gehele tarief voor het afgesproken consult in rekening brengen.

 

Indien u meer dan 15 minuten te laat op uw afspraak verschijnt, kan Snel in Balans de afspraak annuleren en het gehele afgesproken tarief berekenen.

 

Snel in Balans zal u eventuele verhindering van een afspraak zo spoedig mogelijk melden. De betalingsverplichting voor u vervalt dan uiteraard.

 

Medische informatie

 

Heeft u recente bloeduitslagen,  medische informatie van een behandelaar of gebruikt u medicatie? Dan is het verstandig om deze medische informatie en/of medicatie mee te nemen naar uw afspraak.

 

Tarief

 

Voor een consult zal een tarief van € 55,--per uur in rekening worden gebracht, inclusief BTW. Op verzoek van en in overleg met u kunnen aanvullende werkzaamheden, verband houdend met het consult, worden verricht. Daarvoor zal eveneens een tarief van € 55,-- per uur, inclusief BTW, in rekening worden gebracht. Na afronding van de werkzaamheden ontvangt u een factuur van Snel in Balans.

 

Verzoeken & tips

 

  • Zet uw telefoon stil/uit tijdens uw afspraak
  • Wees eerlijk en volledig over uw huidige lifestyle.
  • Laat uw emoties de vrije loop.

 

Algemene voorwaarden

Voor een volledig overzicht van de Algemene voorwaarden verwijs ik naar het onderstaand document!

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

 

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

9.00 - 14.00

Gesloten

Gesloten

 

Te volgen op:

f

i

n

Contact

Klaartje Snel

Trainer Hormoonfactor

Noorderenk 32

7437 VR Bathmen

      0570-865 874

      06-40 46 37 39

      info@snel-inbalans.nl

 

KvK: 64377741

Btw: NL 136907209B01

T

M

E